Novosti

 • Kupi ACUVUE® kontaktne leće i osvoji iPhone 7, uz malo sreće

  20.03.2017.

  Svaki kupac koji u razdoblju od 20. 3. do 30. 4. 2017. kupi dva proizvoda ACUVUE® u jednoj kupnji, ostvaruje pravo na gratis kutijicu ACUVUE® OASYS® i ACUVUE® OASYS® za astigmatizam; 1-DAY ACUVUE® TruEye®, 1-DAY ACUVUE® MOIST i 1-DAY ACUVUE® MOIST za astigmatizam.

 • Fotoosjetljive naočalne leće već od 632 kn

  15.03.2017.

  Uz Transitions vaše su oči zaštićene od blještanja, štetnih UVA i UVB zraka, a uz to pružaju savršenu kvalitetu vida, bez obzira na dioptriju.

 • Valentinovo u Optici Kraljević

  13.02.2017.

  Posjetite nas u jednoj od naših poslovnica. Proslavite Valentinovo u Optici Kraljević uz popust od 20 i 30 %*.

 • Najnaprednija tehnologija za neograničen vid na svim udaljenostima

  02.01.2017.

  VRHUNSKA TEHNOLOGIJA Proizlazeći od najnaprednije tehnologije na polju optike, progresivne leće Varilux S serije predstavljaju revoluciju u progresivnim lećama i potpuno novo iskustvo za prezbiope, u prvom redu - neograničen vid na svim udaljenostima.

 • Akcija Varilux 1+1: dva para progresivnih leća VARILUX po cijeni jednog

  01.01.2017.

  Jeste li prevalili četrdesetu? Čini li Vam se da se nešto zbiva s Vašim vidom? Dok Vam se muti kad čitate novine, još je nekako podnošljivo. Međutim, kad postane stresno na poslu, kad više ne vidite dio monitora ili Vam "plešu" brojke na papiru, tada se već uspaničite.

 • EyeDrive® - vozite sigurno, odmorite oči

  11.11.2016.

  EyeDrive® idealna je leća za osobe koje puno vremena provode na cesti: kao savršen drugi par naočala za vožnju ili kao prvi par za cjelodnevnu uporabu, poglavito za one koji prvi put nose naočale. EyeDrive® je leća koja će nositelje oduševiti svojim jedinstvenim svojstvima. EyeDrive® smanjuje bliještanje te pruža široko vidno polje u svim zonama - tijekom cijelog dana i noći.

 • Vidjeti dobro znači odrastati dobro

  02.09.2016.

  U razdoblju od 5. rujna do 19. rujna (ili do isteka zaliha) pripremili smo naše najmlađe klijente mali poklon koji će dobiti uz svaki par Junior leća - šarenu i korisnu informativku.

 • Uz Varilux - poklon-bon za sljedeću kupnju

  02.07.2016.

  Naočalne leće Varilux prižaju puno: savršen vid na svim udaljenostima, ugodno nošenje; kompatibilne su sa svim vrstama okvira, prilagođavaju se svjetlosnim uvjetima (uz Transitions); ovisno o potrebama, možete birati specifični dizajn (Varilux Digitime i dr.); savršen vid na svim udaljenostima

 • Sezonsko sniženje cijena sunčanih naočala

  01.07.2016.

  Ljeto je otopilo cijene u Optici Kraljević. Prije nego što se oprostite od uzavrelog grada i krenete u morske radosti, nabavite i nabacite nove sunčane naočale.

 • Kontaktne leće već od 7 kuna dnevno!

  02.06.2016.

  Iskoristite ljetnu akciju 33 % gratis za jednodnevne kontaktne leće! DAILIES: uz pakiranje od 90 leća dobivate 30 leća gratis, a uz pakiranje od 30 leća dobivate 10 leća gratis!

Prikaži arhivu

Podijelite članak na društvenim mrežama: