Akcija 1+1: kupi inteligentne naočalne leće i na poklon ćeš dobiti prozirne*

Transitions - jedne naočale za sve svjetlosne uvjete, za brzu prilagodbu u zatvorenom i otvorenom prostoru

Posjetite nas u jednoj od naših poslovnica. Za više informacija nazovite nas na broj: 01/4825 071 ili nam pošaljite upit.

Transitions fotoosjetljive naočale 1+1

Prozirne u zatvorenom prostoru, tamne kao sunčane naočale na otvorenom...

​​

Leće Crizal Transitions dostupne su u smeđoj, sivoj i grafitno-zelenoj boji te u novim trendovskim bojama:​ amber, ametist, emerald i safir.​

25 godina istraživanja. Vrhunska tehnologija. Sloboda u pokretu. Jedne inteligentne naočalne leće. Transitions​

Kao što se mi prilagođavamo različitom dobu dana i različitim temperaturama, tako se i naše oči prilagođavaju različitim svjetlosnim uvjetima premda ni ne primjećujemo koliko je to naporan zadatak. Probajte Transitions, inteligente naočalne leće, i relaksirajte svoje oči! Pružaju udoban pogled uz potpunu prilagodbu iz svjetlijih u tamnije prostore.

Transitions, fotoosjetljive naočalne leće, mogu biti s dioptrijom i bez dioptrije pa se njima možete koristiti za korekciju vida, ali i za prevenciju i zaštitu od UV zraka i štetnog plavog svjetla digitalnih uređaja, koje sa sobom (do)nosi suvremeno okruženje. S pravom se može istaknuti da su osmišljene "kako bismo potpuno kontrolirali svjetlo".

 

Crizal, najbolja zaštita od pet "nepr​ijatelja" slabog vida

Leće Crizal Transitions namijenjene su djeci i odraslima. Preporučuju se svim dobnim skupinama, pružajući dobar vid, zaštitu i udobnost. Pogodne su i za djecu budući da je njihova očna leća tri puta osjetljivija od leće odraslog čovjeka (očna leća razvija se do 12 godine života).​

 

*Akcija vrijedi do 31. 11. 2018. ili do isteka zaliha.

 

 

Podijelite članak na društvenim mrežama: