Akcija Varilux 1+1: dva para progresivnih leća VARILUX po cijeni jednog

Jeste li prevalili četrdesetu? Čini li Vam se da se nešto zbiva s Vašim vidom? Dok Vam se muti kad čitate novine, još je nekako podnošljivo. Međutim, kad postane stresno na poslu, kad više ne vidite dio monitora ili Vam "plešu" brojke na papiru, tada se već uspaničite.

Varilux 1+1 gratis progresivne naočalne leće

Ako pomislite da je riječ o starenju, dobra je vijest da je pomućen vid na blizinu poslije četrdesete posve prirodan proces jer oči gube elastičnost. U prosjeku, s 40 godina oči izgube jednu "rezervnu" dioptriju, s 50 dvije, a sa 60 i onu treću. U početku obično toga još nismo svjesni, osim na kraju dana pri slabijem osvjetljenju kad smo jako umorni i gladni. U prvoj se fazi snalazimo tako da se udaljavamo dok nam se slika ne izbistri, tj. uglavnom odmičemo tekst koji čitamo sve dok slova ne postanu čitljiva. Kad ruke postanu "prekratke", vrijeme je da potražimo savjet stručnjaka i provjerimo svoj vid.

Varilux empower your vision

Posjetite nas u jednoj od naših poslovnica gdje ćemo profesionalno pregledati Vaš vid i zajedno odabrati najbolje rješenje za Vas!

To su Varilux progresivne naočale. Na njihovim su naočalnim lećama "poslagane" sve dioptrije koje baš vašim očima trebaju. Dovoljno je malo podignuti ili spustiti glavu i kroz progresivne naočale vidite sve - na svim udaljenostima: bilo da čitate knjigu, novine ili vijesti na mobitelu ili tabletu, bilo da radite sa strankama, svirate, slikate, operirate, varite, kuhate, čistite, vozite...

Do 31. prosinca 2019. zatražite dva para progresivnih leća Varilux po cijeni jednog.* 

Od 1. siječnja do 31. prosinca 2019. uz svake kupljne progresivne naočalne leće Varilux X series (Varilux X clusive 4DEssilor Varilux X track / f-360, Varilux X design), Varilux Physio 3.0, Varilux E series, Varilux Comfort 3.0, Varilux Comfort NE, Digitime

drugi par progresivnih leća (bijele, fotoosjetljive ili sunčane; za rad, sunce, za športske aktivnosti) Vam poklanjamo.*

Varilux kvaliteta

ZAŠTO SU VAM POTREBNA DVA PARA NAOČALA?

SIGURNOST

Rezervne naočale u slučaju gubitka ili oštećenja prvog para

NAOČALE ZA RAZLIČITE SITUACIJE

Jedne naočale za rad u uredu, jedne za športske aktivnosti i odmor

Aktivnosti koje su vezane za otvoreni prostor, izloženost jakom sunčevom svjetlu, zahtijevaju adekvatnu zaštiitu kao i dobar vid. Sunčane naočale u Vašoj dioptriji bi sigurno pomogle.

NAOČALE ZA SVAKU PRILIKU

Ozbiljan okvir za poslovne prilike, malo "otkačen" okvir za opušteni vikend

PROMIJENITE IMIDŽ

Zašto nositi jedan okvir i imati jedan izgled kada okvir možete uskladiti s odijevanjem

 

*Akcija Varilux 1+1 vrijedi uz kupnju okvira u Optici Kraljević za oba para leća. Dioptrija naočalnih leća mora biti ista, kupac plaća skuplji par leća. Oba para leća moraju se naručiti istodobno. Akcija traje od 1. 1. do 31. 12. 2019. ili do isteka zaliha i ne može se kombinirati niti zbrajati s drugim akcijama, popustima, sniženjima ni vaučerima.

Podijelite članak na društvenim mrežama: