Donesi stare naočale i uštedi za nove 800 kn!

Imate prezbiopiju? Probajte Varilux: #1 progresive u svijetu!

Posjetite nas u jednoj od naših poslovnica. Za više informacija nazovite nas na broj: 01/4825 071 ili nam pošaljite upit.

Godinama se vaš vid mijenja, sve lošije vidite na blizu, ali i na daleko, no to ne bi trebalo utjecati na vaš životni stil, posao i ostale aktivnosti. Kako biste doskočili ovom izazovu, promijenite svoje dioptrijske naočale, a ne svoje navike!

Varilux #1 progresivi u svijetu

Prezbiopija ili dobna dalekovidnost prirodan je proces koji se zbiva već s navršenih četrdeset godina starosti. U početku obično toga nismo još ni svjesni, osim na kraju dana pri slabijem osvjetljenju ili kada smo jako umorni i/ili gladni - tada se taj osjećaj pojačava. Instinktivno udaljavamo predmete i tekst od sebe dok se slika ne razbistri, a što kad nam ruke postanu prekratke?

Od davne 1959., kada je izumljena prva progresivna leća Varilux, Essilor kontinuirano radi na novim standardima i izvedbama kako bi prezbiopima osigurao najbolju kvalitetu vida. Stoga je kao vodeći svjetski proizvođač naočalnih leća, s najboljim rješenjem za prezbiopiju, razvio Varilux X series - progresivne naočalne leće najnovije generacije. Godine istraživanja i razvoja, s iznimnim sluhom za potrebe suvremenih prezbiopa, dovele su do ovoga revolucionarnog rješenja.

Savršen vid na svim udaljenostima

Uz Varilux X series suvremena tehnologija radi u službi vaših očiju!

Ove se progresivne naočalne leće još bolje prilagođavaju potrebama nositelja od dosadašnjih. Svaki dizajn Varilux leće prolazi rigoroznu seriju kliničkih ispitivanja te ispitivanja na nositeljima naočala kako bi taj rad rezultirao najboljim izvedbama za korekciju vida. Varilux X series dokazano* osigurava zamjedbu svakog detalja u zoni nadohvat ruke i puno šire. Pružaju najprirodniji položaj tijela bez obzira na vrstu posla i aktivnosti te su dizajnirane za generaciju nositelja koja se svakodnevno služi mobilnim uređajima, tabletima, računalima i stalnosu on-line.

Uhvati svaki detalj Varilix X series

Nositelj vrlo brzo osjeti sve prednosti jednog para naočala za sve udaljenosti i dodatno prošireno vidno polje za dužinu nadohvat ruke. Najsuvremenijom tehnologijom dorade eliminirana je potreba za pomicanjem glave i traženjem ugodne zone za dobar vid uz minimalno razdoblje prilagodbe.

Uhvati svaki detalj Varilux X series

Za savršeno dobar vid nadohvat ruke i život u pokretu

U svim svjetlosnim uvjetima Varilux X series

Leće Varilux X serije savršeno se prilagođavaju potrebama moderne generacije prezbiopa. Stoga uhvatite svaki detalj uz Varilux X series, za savršen vid na svim udaljenostima, a uz Transitions tehnologiju i u svim svjetlosnim uvjetima.

I u svim svjetlosnim uvjetima Varilux X series

*potvrdilo 3000 prezbioba

 

Akcija se odnosi na naočale s progresivnim lećama Varilux X serije (Varilux X clusive 4D, Essilor Varilux X track / f-360, Varilux X design) i traje je od 15. travnja do 31. svibnja 2018. ili do isteka zaliha. Popust u iznosu od 800 kn obračunava se na blagajni i vrijedi za plaćanje karticama i gotovinom. Popusti se ne zbrajaju, akcije se isključuju.

Podijelite članak na društvenim mrežama: