Fotoosjetljive naočalne leće već od 632 kn

Od 15. 3. do 15. 5. 2017. zatražite fotoosjetljive naočalne leće Transitions i uštedite 158 kn za par leća!*

S fotoosjetljivim lećama Transitions vaše oči imaju najbolju zaštitu i najbolji vid bez obzira na svjetlosne uvjete. Sigurni ste i zaštićeni na suncu kao sa standardnim sunčanim naočalama dok se u zatvorenom prostoru ne razlikuju od prozirnih.

Transitions fotoosjetljive leće                

Kiša, sunce, snijeg, pa kiša, pa opet malo sunca… vrijeme je nepredvidivo. Stoga Transitions, inteligentne naočale, rade za vas! Bez obzira na vremenske uvjete, uvijek prilagode točnu količinu svjetlosti koju propuštaju do oka, potrebnu za dobar i kvalitetan vid.

Kako funkcioniraju naočalne leće Transitions?

Naočalne leće Transitions automatski se prilagođavaju različitim svjetlosnim uvjetima, savršeno su prozirne unutra, s propusnošću svjetla do 95 % (s Crizal doradom), a na otvorenom prostoru mogu dostići stupanj zatamnjenja do 80 % (ovisno o temperaturi zraka i količini UV zraka).

Ako je količina UV zraka mala (u zatvorenom prostoru), ove naočalne leće će biti potpuno prozirne kao standardne, dok će pod djelovanjem UV zraka molekule koje se nalaze unutar materijala reagirati što se očituje tamnjenjem naočalnih leća.

Ova jedinstvena formula omogućava brzu i efikasnu reakciju, ovisno o količini svjetlosti, tj. UV zraka tako da su nositelji zaštićeni od blještanja i štetnog djelovanja svjetla dok istodobno zadržavaju optimalan omjer između jasnoće vida i količine zatamnjenja.

 

*Akcija vrijedi za naočalne leće As Transitions Classic 1,56 Crizal Easy UV siva

Karakteristike proizvoda:

  • materijal indeksa loma 1,56 AS, dostrupno u sivoj boji
  • raspon proizvodnje: FI 65 +0.25 do +4.00 cyl. 2; FI 73 -6.00 do 0.00 cyl 2
  • Crizal Easy UV dorada

Podijelite članak na društvenim mrežama: