Ovog ljeta izroni svojih 17% GRATIS DAILIES leća i japanke!

Spremate se na more? Spakirali ste sunčane naočale, kupaće kostime, ručnike...?

Nedostaju vam  - japanke?

izroni leće

Iskoristite ljetnu akciju: kupnjom bilo kojih dviju kutija DAILIES®AquaComfort Plus® ili DAILIES TOTAL1® leća dobivate 17 % gratis leća i japanke!

izroni leće

Uz pakiranje od 90 leća dobivate 15 leća gratis, a uz pakiranje od 30 leća dobivate 5 leća gratis!

DAILIES®, jednodnevne leće, savršene su ako trebate korekciju vida, a želite uživati u moru, odbojci na pijesku i drugim ljetnim aktivnostima…*

Imate astigmatizam? DAILIES® AquaComfort Plus Toric® pravi su izbor za korekciju astigmatizma!

DAILIES TOTAL 1®najnoviji je član DAILIES obitelji.

Nose ih naše poznate osobe poput modne bloggerice Isabelle Rakonić. Ako vas zanima što oni kažu o DAILIES TOTAL 1®, pročitajte OVDJE.

Isprobajte DAILIES  i zaboravite na brigu oko čišćenja i održavanja tekućinama za leće. DAILIES leće tako su jednostavne: navečer ih samo bacite i sljedeći dan uzmete svježi, novi par! Stoga se jednodnevne leće smatraju idealnima za početnike u nošenju kontaktnih leća, a istodobno osiguravaju najviše higijenske standarde u nošenju leća: svaki dan bacate iskorištenu leću i stavljate novu, čistu leću u oko.

DAILIES po najpovoljnijim cijenama, uz 17% gratis leća na poklon, potražite u našim poslovnicma!

 

*Savjetujte se sa svojim očnim specijalistom o nošenju kontaktnih leća tijekom športskih aktivnosti, uključujući plivanje.

Promocija traje do 31. kolovoza 2017., odnosno do isteka zaliha. Promocije, popusti i akcije se međusobno isključuju.

Promocija se odnosi na sljedeće proizvode: na pakiranja od 30 leća DAILIES AquaComfort Plus, DAILIES TOTAL 1, DAILIES AquaComfort Plus Toric i DAILIES AquaComfort Plus Multifocal te na pakiranje od 90 leća DAILIES AquaComfort Plus i DAILIES TOTAL 1.

Podijelite članak na društvenim mrežama: