Najnaprednija tehnologija za neograničen vid na svim udaljenostima

REVOLUCIJA SE NASTAVLJA

Sada, progresivne leće Varilux E serije proširuju portfelj Varilux serije pružajući jednostavniju prilagodbu još većem broju nositelja - kvalitetan vid za sve prezbiope.

Varilux E Series_downstaires_car_reading

88% prezbiopa se slaže da im treba određeno vrijeme za navikavanje na progresivne leće. Istraživači u Varilux centru su potvrdili da je "plivajući efekt" glavni razlog sporije prilagodbe.

Zanimljiv eksperiment, koji je proveo Varilux centar, pokazao je da "plivajući efekt" igra ključnu ulogu u prilagodbi na progresivne leće kod prezbiopa. Ispitanici su postavljeni u virtualno okruženje s vizualnim podražajima koji su razvijeni da simuliraju dinamičke poremećaje. Zaključeno je da glava i tijelo nastoje kompenzirati uočenu dinamičku deformaciju slike.

Ono što vidimo ima velik utjecaj na nas. Kada je vidni signal izobličen, u konfliktu s drugim signalima, to vodi do napora u prilagodbi i potrazi za kompenzacijom nedostataka.

Tajna Varilux E series nalazi se u Swim Controltm, ekskluzivnoj tehnologiji. Inspirirana s Nanoptix, ova tehnologija smanjuje "plivajući efekt" kako bi prilagodba bila što jednostavnija.

Varilux E Series

 

PREDSTAVLJAMO SwimControl

Kao i Nanoptix, Swim Control proizlazi iz niza patentiranih izračuna koji se temelje na izračunu mikroelemenata. Ti mikroelementi koriste se tako da omogućuju izračun adicije leće neovisno o njezinoj zakrivljenosti. Kao rezultat, geometrija leće je savršeno kontrolirana kako bi se smanjio "plivajući efekt".

Swim-control

Jedinstveni proizvodni proces Digital Surfacing za kontrolu "plivajućeg efekta" čini leće Varilux serije jedinstvenima na tržištu.

Digital-surfacing

 

 

Podijelite članak na društvenim mrežama: