Vid bez magljenja za novi način života

U trenutnoj situaciji maske za lice su postale neizbježan dodatak svakog izlaska izvan svog doma, za vlastitu dobrobit kao i za dobrobit ljudi oko vas. Stručnjaci preporučuju nošenje maski jer one mogu obuzdati širenje koronavirusa. Međutim, nošenje maski istodobno donosi i neke neugodnosti, među kojima su i zamagljenje naočala. Što možemo učiniti da to spriječimo? To se događa zbog kombinacije topline vašeg tijela i protoka okolnog zraka. Kad nosite masku za lice, izdišete topli zrak koji uglavnom prolazi kroz gornji dio maske i zamagljuje naočale.

Optifog_vid bez magljenja za novi način života

KAKO SPRIJEČITI OVU POJAVU?

Postoji nekoliko jednostavnih koraka koje možete poduzeti kako biste izbjegli zamagljivanje vaših naočala kad god nosite masku:

  • Osigurati da maska dobro prianja uz lice dobar je početak. Što je maska bolje priljubljena u gornjem dijelu, potiče se prolaz zraka prema bočnim i donjoj strani maske.
  • Namjestite naočale tako da budu malo dalje od vašeg lica. Time se omogućuje protok zraka umjesto da ostane zarobljen između lica i leća.
  • Jedan od najučinkovitijih načina i dugotrajno rješenje jesu naočalne leće koje na sebi imaju sloj koji štiti od zamagljivanja.

PREDSTAVLJAMO OPTIFOG NAOČALNE LEĆE

Zahvaljujući ekskluzivnoj Optifog tehnolgiji dobit ćete naočale kod kojih je zamagljivanje svedeno na minimum. Ovaj jedinstveni sustav temelji se na dvjema patentiranim tehnologijama: Optifog sloju koji se nalazi na naočalnim lećama i krpicama za brisanje s molekulama protiv zamagljivanja koje aktiviraju navedeni sloj. Primjena je vrlo jednostavna: svako jutro obrišete svoje naočalne leće pametnom krpicom kako biste spriječili njihovo zamagljivanje tijekom dana. Ako učestalo nosite masku, naočalne leće Optifog pomoći će vam vratiti jasnoću vida sprječavajući kondenzaciju kapljica vode koje ometaju vaš vid.

Dobar vid na siguran način

Podijelite članak na društvenim mrežama: