Varilux E serija

Najnaprednija tehnologija za neograničen vid na svim udaljenostima

Proizlazeći od najnaprednije tehnologije na polju optike, progresivne leće Varilux S serije predstavljaju revoluciju u progresivnim lećama i potpuno novo iskustvo za prezbiope, u prvom redu - neograničen vid na svim udaljenostima.

REVOLUCIJA SE NASTAVLJA

Sada, leće Varilux E serije proširuju portfelj Varilux serije pružajući jednostavniju prilagodbu još većem broju nositelja - kvalitetan vid za sve prezbiope.

88% prezbiopa se slaže da im treba određeno vrijeme za navikavanje na progresivne leće. Istraživači u Varilux centru su potvrdili da je "plivajući efekt" glavni razlog sporije prilagodbe.

Zanimljiv eksperiment, koji je proveo Varilux centar, pokazao je da "plivajući efekt" igra ključnu ulogu u prilagodbi na progresivne leće kod prezbiopa. Ispitanici su postavljeni u virtualno okruženje s vizualnim podražajima koji su razvijeni da simuliraju dinamičke poremećaje. Zaključeno je da glava i tijelo nastoje kompenzirati uočenu dinamičku deformaciju slike.

Ono što vidimo ima velik utjecaj na nas. Kada je vidni signal izobličen, u konfliktu s drugim signalima, to vodi do napora u prilagodbi i potrazi za kompenzacijom nedostataka.

Tajna Varilux E series nalazi se u Swim Controltm, ekskluzivnoj tehnologiji. Inspirirana s Nanoptix, ova tehnologija smanjuje "plivajući efekt" kako bi prilagodba bila što jednostavnija. 

PREDSTAVLJAMO SwimControl

Kao i Nanoptix, Swim Control proizlazi iz niza patentiranih izračuna koji se temelje na izračunu mikroelemenata. Ti mikroelementi koriste se tako da omogućuju izračun adicije leće neovisno o njezinoj zakrivljenosti. Kao rezultat, geometrija leće je savršeno kontrolirana kako bi se smanjio "plivajući efekt".

Jedinstveni proizvodni proces Digital Surfacing za kontrolu "plivajućeg efekta" čini leće Varilux serije jedinstvenima na tržištu.

 

 

 

Podijelite članak na društvenim mrežama: