Valentino u Optici Kraljević

Modna kuća Valentino osnovana je u Rimu 1960. Od tada je jedan od najistaknutijih predstavnika visoke mode i izvrsnosti talijanskog dizajna.

Valentino

Iz ateljea smještenog u kasnorenesansnoj palači Mignanelli, sjedištu modne kuće, svakodnevno izlaze bezvremenske i elegantne kreacije.

Valentino #BORNINROMA

Pierpaolo Piccioli, Valentinov kreativni direktor, pokreće inovacije u modnoj kući, uzimajući inspiraciju iz duboko humanističke koncepcije kreativnosti kao individualnog procesa.

Dodatcima se reinterpretiraju glavna obilježja brenda u suvremenoj estetskoj viziji, upravo spajanjem različitih stilova koji izražavaju ta obilježja i njihovu jedinstvenost.

Nova se kolekcija naočala Valentino odlikuje sintezom klasičnog i suvremenog, romantičnog, smionog svemira. Palete boja koje stvaraju jedinstvene kombinacije. Zbirka puna prepoznatljivih elemenata koji definiraju višestruke dizajne koje karakterizira kultni metalni gumb.

Ukratko, odana je počast ljepoti i individualnosti suvremenih žena.

Posjetite nas u našoj poslovnici u Varšavskoj 1 (Cvjetni trg) u Zagrebu i odaberite sunčane naočale iz nove kolekcije Valentino.

Podijelite članak na društvenim mrežama: